Byer i Vest

Nyt en bedre lunsj på en av Bergens mange restauranter i sentrum, og avslutt dagen med en bedre middag og kortreiste råvarer på Fløyen Folkerestaurant 320 meter over havet. Fløybanen er kabeldrevet og en ypperlig måte å oppleve Bergen på fra tå til topp.

Er du glad i musikk og teaterm finner du Festspillene i Bergen i sommermånedene – ypperlig for deg som er glad i klassisk musikk, dans og teater. Beliggende et steinkast unna alle opplevelsene i Bergen kan du smake på både Nordens største musikk og teaterfestival og den bergenske kulturen på samme dag.

Er du interessert i mat, har Bergen et attraktivt fisketorg, og ellers finner du også Gladmatfestivalen i Stavanger, som er anbefalt for alle matelskere.

Den med et øye for film bør så absolutt ta turen til Haugesund. Her arrangeres Norges filmfestival, der du kan se både norske og internasjonale filmer på høyt nivå.

Bo på et av Bryggens flere gode hoteller med utsikt mot enten Vågen eller Fløyen. Ta med familien på campingferie, eller velg et rimeligere alternativ. En ferie på Vestlandet er en ferie med storslagne opplevelser!