Ta med Zippo-lighter til fjells!

En Zippo-lighter er i dag nærmest som klenodium å regne, da disse har vært å oppdrive på markedet siden 1933. Dagens lightere er i prinsippet akkurat som de var på 30-tallet, selv om de i dag kommer i et hav av motiver og farger. En Zippo-lighter kan etterfylles, og ild-stålet og veket kan skiftes ut. Gjør du dette regelmessig, kan lighteren din vare i årevis. I tillegg tilbyr selskapet livstidsgaranti, som vil si at de reparerer eller bytter den ut gratis dersom den går i stykker.

Dette er gode nyheter hvis du skal på fjelltur. En Zippo-lighter kan brukes i all slags vær, og er derfor perfekt å bruke til for eksempel tenning av bål og primus. Disse lighterne ble tross alt brukt under andre verdenskrig av amerikanske soldater. Dermed er de som skapt for utendørs bruk, selv om du ikke trenger være soldat. Det er heller ikke uvanlig med gravering på Zippo-lightere, og mange velger å utsmykke lighterne sine på denne måten.

Gjør en investering

Høres det fristende ut med en slik lighter med inngravering, kan du besøke https://www.getpersonal.no/gaver-gadgets-gravering/zippo-lighter-gravering.html for å få kjøpt deg en. Her får du dem i alle prisklasser, fra 280 kroner og oppover. En variant i rent gull går til og med for svimlende 64 000 kroner! Som du ser er selv de billigste variantene dyrere enn vanlige lightere, noe som kommer av at kvalitet koster. Et innkjøp av en Zippo-lighter er en investering, da du grunnet garantien neppe kommer til å trenge å kjøpe en ny lighter med det første.

Zippo-lighter som gave til friluftselsker

Når det kommer til gravering kan du for eksempel gå for navnet ditt eller kanskje en annen persons navn? En Zippo-lighter med gravering utgjør jo den perfekte gaven, og med gavemottakers navn inngravert har du gjort det personlig. Dette er dessuten en gave som er nyttig og som kan vare livet ut. Om ønskelig kan du få gravert et hjerte på lighteren. Har du en bedre halvdel du liker å dra på fjellturer sammen med, vet du nå hva du kan gi dem i presang til vedkommendes bursdag.